lauantai 8. joulukuuta 2012

Kipeenä...

Moikka pitkästä aikaa!

Eli, kipeenä oltu nyt koko viikko. Aishan kanssa ja koko perheen kanssa kilpaa yskitään ja niistetään. Kamala pöpö! :< Onneksi tuli ennen joulua! Kun täytyy kaikki ruoat väsätä yms... :) Eilen tuli ihana äitiyspakkaus postiin ja oli toki pakko heti hakea! Oli ihanan värisiä vaatteita ja hieno talvipukukin löytyi. :)) Nyt en malta odottaa, että Aishan kanssa tervehdytään ja päästään uimaan ja leikkipuistoon, on toisella ollut varmasti sen verran tylsää kökkiä vain yhdessä paikassa, energinen kun on. No ainakin tässä ajassa Aisha oppi yhtäkkiä tanssimaan. (siis ei sellaista tyypillistä pepun heilutusta.) :D Tanssii niin, että ei sukat melkein pysy jalassa! 
Tästä joulusta on tulossa niin ihana, että en malta odottaa. Aishakin on jo niin vanha, että ymmärtää paremmin ja osaa avata lahjoja. Ja muutenkin. Insallah on viimeinen joulu, kun Aisha on perheen ainoa pieni ja nuori lapsukainen, ensi jouluna meillä on luultavavasti perheenlisäystä. :) 
Itse olen alkanut miettiä taas kaikenlaisia asioita mielessäni... Miten elämä on mennyt ja kuinka onnellinen olen siitä ihmisestä, mikä minusta on tullut. Uskallan olla oma itseni. Ja siksi minua joskus harmittaakin nädä joitain ihmisiä, kun yrittävät olla joku toinen tai tehdä samoin, kuin joku toinen. Jotkut asiat sopivat toiselle ja toimivat toisella, ei se tarkoita, että sinäkin pakosti olisit samanlainen. Vaikka kuinka toivoisit, on mielestäni parempi etsiä, tai ainakin kuluttaa elämä, oman jutun etsimiseen. Jokaiselle on se oma laji, oma elämä, oma tarkoitus, mitä kuuluu alkaa tehdä. Sitä mieltä minä olen. 
Mieheni on myös nyt baarin loppumisen myötä ollut kotona ja mietiskellyt tulevaa. On ihana, kun hän on kotona, Aisha rakastaa sitä ja muutkin lapset. Mieheni on oikein hassu! Aisha hukkasi yhtenä päivänä piponsa ja mieheni vei Aishan kauppaan ja osti kolme samanlaista tilalle. :D Söpö mies. <3 Ihana ajattelu tapa kyllä, oli Aisha yllättynyt kun pussissa oli kolme lempi pipoa. Ihan kuin Babi olisi taikuri. :)

Mutta kai tämä kirjoitus tältä erää... Alla pintapuolisin kuva äitiyspakkauksesta.



- Eveliina

2 kommenttia:

  1. onpa kyllä sulonen toi toppatäkki! Ja onnittelut muuten btw tässä sivussa myös!

    VastaaPoista
  2. Kiitos oikein paljon! :) Itekki tykkäsin tosi paljon uudesta pakkauksesta. Oli jopa vastasyntyneelle sukkikset, Aishan paketissa ei ainakaan sillon ollu. :>

    VastaaPoista