sunnuntai 5. elokuuta 2012

Aishan kanssa shoppailua ja ulkoilua.

Tänään oli aikamoinen päivä. Yritin selvitä päivästä kipeenä ja huonovointisena. Mutta onneksi Aisha piristi päivää ja lopuksi Eini ja vaavi. :)
Eli ensin käytiin shoppailemassa Aishalle uudet vaatteet: huppari, kaksi bodya, kahdet housut ja kolme paria sukkia. Aisha sai ite valita. :)
Sitten tultiinkin kotiin vaihtamaan uudet kuteet päälle ja lähettiin takasi hetkeksi ulos, kunnes Eini ja Benyamin vauva tulivat kylään. Juotiin sumpit ja lähettiin hieman taas ulkoilemaan ja ottamaan muutamia valokuvia. Kun lähdettiin kauppaan päin törmättiin toiseen sampolassa asuvaan suomalaiseen Muslimiin ja hänen lapsiinsa noin 3 vuotiaaseen Taylaniin ja 7 kk ikäiseen Medine-tyttöön. Oli ihanaa, miten Taylan ja Aisha tulevat toimeen. Poika tarrasi Aishaa kädestä ja johdatti hänet kauppaan. :) Ei voi olla mitään niin söpöä! Siis kattokaa nyt tota kuvaa, jonka lisäsin tohon alas! :)


Pyysin Aishaa halaamaan vauvaa, ja hän painoi päänsä varovasti vauvaa vasten. :)


Tässä se ihana kuva! <3

Aishan uudet vaatteet, yhdet sukat ja body menivät jo käyttöön. :)
Kaikkiaan päivä meni nopeasti ja ihmeen hyvin, vaikka olin todella pahoinvoiva koko päivän. Oli kiva tavata Einiä taas ja hänen suloista poikaa. :)

- Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti