tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tavallinen päivä Nezireillä. :)

Tänään oli sellanen peruspäivä tyttären kanssa. :) Käytiin pyöräilemässä ja sitten myöhemmin väsäsin 40 kpl croissantteja. Aisha oli mahtavan vilkas ja energinen pakkaus tänään ja nyt se on alkanut matkia kuin papukaija jokaista sanaa, mitä me perheenjäsenet sanotaan. :)
On hauskaa kyllä, miten Aisha kasvaa koko ajan ja oppii uutta. Olisi aivan mahtava saada hälle pikkusisarus tänne temmeltämään. Aisha nauttisi varmasti huimasti, kun tietäis että se on oma perheenjäsen, eikä vain "lainassa." :) Olen hirveän onnellinen ja tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseeni. Tasapaino on kaiken  a ja o perheessä. 
Aisha sai pyöränkin tuossa edellispäivänä, kolmipyöräsen, ja on tyttö niin nauttinut siitä että ei ees meinaa nousta sen päältä kävelemään lainkaan, vaan haluisi istua siinä päivät pitkät. :) 
Eilen olin myös Einin kanssa kaupungissa, ja ostin Aishalle aurinkolasit. Oli suloinen ne päässään, lisään myöhemmin kuvan kyllä. :) Huomenna tiedossa kahvittelupäivä Einin kanssa ja ehkä nähdään mummukin huomenna, jos aikaa jää. Mutta alla on kuvat mun tekemistä croissanteista. Toiset oli voisarvia ja toisissa oli suklaa/wienernougatrouhetäyte ja päällä sulatettua suklaata ja wiener nougat rouhetta. Taikinaa sai väsätä oikein kunnolla ja paljon, jotta riitti. Halusin ehdottomasti tehdä sellasen satsin, että voin jakaa siitä muillekin! :)


Nyt on nukkumaan meno aika ja toivotankin hyvät yöt kaikille! Huomenna on varmasti taas sellainen mukavan nopeasti menevä päivä, kun on paljon tekemistä. :)

- Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti