lauantai 15. syyskuuta 2012

Päivä emäntänä. :)

Heippa kaikki!

Tänään oli oikein mukava päivä. Yö meni kauheasti heräillen lapsosen kanssa ja aamu alkoi aikaisin aamulla ennen kahdeksaa. No, oli suunniteltu että tänään Eini ja Aso + heidän vaavi Bensku tulee meille vaihteeksi syömään, eli lähdin ysiltä kauppaan ja ostin kotitekoiseen lasagneen ainekset. Salaattina oli punasipuli-fetasalaatti. Sekä jälkkäriksi kinuskisuklaakakku kera kermavaahdon, jonka päälle oli ripoteltu kanelia vähän! 
Kuvia en kyllä näistä ottanut harmikseni, tuntuu vaan joskus tyhmältä ruveta kuvailemaan kesken ruokailun, en tiedä miksi. :D Etenkin juuri, kun on vieraita.
Mutta joo, siis koko päivä meni kokkaillessa, siivoillessa jälkiä ja ehdein jopa laittautuakin hieman. Sähkönsininen huivi oli ihana, jonka laitoin, saispa useemmin käyttää. :)
Oli oikein onnistunut päivä. Eini jäi jälkkärillekin, miehet läksi töihin. :D Raskaan työn raatajia, kun ovat. :) Lopuksi lähdin Aishan kanssa hieman ulos ja tyttö tykkää ottaa omat rattaat mukaan ja minä otan omat, ja sitten mennään tuolla ulkona vierekkäin. :) Tyttö kasvaa koko ajan ja oppii uutta. On todella ihanan järjestelmällinen ja aivan ihana katsoa, miten matkii minua kaikessa. Pari kertaa päivässä hän hakee ämpärin ja rätin ja alkaa "siivota"! :D
Tänään oli taas sellaisia päviä, että oikein tajuaa, että kuinka saa olla onnellinen, että on perhe ja oma lapsi ja rakas. :) Kiitos Jumalalle siitä!
Ja viimeisenä asiana kakun päälle: Aisha on siirtynyt siis isojen tyttöjen sänkyyn ja nukkuu siinä nyt neljättä yötä, eikä oo oikeestaan mitään ongelmia ollut, Insallah ei tuukkaan. :) 

Lopettelen nyt. Halusin edes pikkasen päivitellä Teille, mitä minulle kuuluu. :) Seuraavaksi tulee myös kuvia!

- Eveliina

1 kommentti: