lauantai 13. lokakuuta 2012

Juuri niin.

Moikka!

Tänään on ollut oikein kiva päivä tyttären kanssa. Päivä sujui sutjakkaasti ja sain aikaseksi ottaa kaapin kätköistä espresso/cappuccinokeittimen kaapista ja tein itselle ihanan cappuccinon. :) Oli ihanaa ja rentouttavaa nyt kun kylmätkin ovat saapuneet. 

Mutta sitten vähän syvällisempiin asioihin... 


Elämän epäreiluus kyllä joskus on maailman ärsyttävin asia, vieläkään ei tiedä, kuka on puolellasi ja kuka oikeasti vettuuntunut Islamistani. Sitä alkaa miettimään, että mikä tässä kaikessa on se paha? Miksi ihminen ei saa tehdä parannusta, ja miksi aina mieheni saa kaiken syyn siitä, että minusta tuli Muslimi? Eikö minulla muka ole omaa järkeä ja päätäntävaltaa? Ehkä minun elämässä on asioita, mitä ulkopuoliset eivät tiedä, mikä sai minut hakemaan jotakin muuta elämääni? Lohtua, suojaa, apua ja johdatusta. Ehkä. Mutta eivät he sitä ajattele, rasisti kasvattaa rasisteja, epäilijät pysyvät aina epäilijöinä. Ja katkera ihminen katkeroituu lisää. Olen aina ollut/yrittänyt olla hyvä sydäminen ja auttavainen, ja nyt kaikenlisäksi vastuuntuntoinen. Olen lapselleni loppuun asti hyvä esimerkki ja hyvä kasvattaja, vaikka se tarkoittaisi, että menetän kaikki Teidät epäilijät/haukkujat. Ei se haittaa. At least I got my family.





-Eveliina

4 kommenttia:

  1. Suku on pahin... Sukulaiset yleensä kasvattaa eniten niitä ennakkoluuloja. Mun mielestä oli ihan oikein ettet mennyt sinne hautajaisiin, koska se ei tuntunut susta hyvältä. Perhe on tärkein. Ja epäilijät ja rasistit saakin menettää elämästään! Eihän koulukiusaajiakaan tarvitse kestää niin miksi rasistejakaan. Harmittaa oikein kun maailma ei oo tarpeeksi avoin erilaisuudelle ja sille, että ihminen saa olla oma itsensä. Täällä on vielä niin paljon opittavaa ja parannettavaa. Mutta jaksamista sinne ja on ihanaa lukea kuulumisiasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle! :) Olin aivan samaa mieltä, että ei tarvi mennä ellen pysty olemaan oma itseni siellä + kunnioittamaan tilannetta oikealla tavalla ns. siksi kävinkin enoani tapaamassa ennen hänen kuolemaansa, koska oletin etten voi mennä paikalle jo valmiiksi.
    Mutta ihan lukijoille selvennykseksi siis, että sukulaisten kanssa meni välit jo ennen lapseni syntymää. eli ettei johtunu tyttäreni haukkumisesta.

    VastaaPoista
  3. Hienoa että seisot omien päätöstesi takana :) jaksamisia!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Pauliina! :) Hyvää jatkoa myös sinne suuntaan! :))

    VastaaPoista