sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Relax.

Hei,

Okei. Tehdään tänään näin, RENTO blogi! Eilinen oli aika rankkaa tekstiä jollekin, tiedän, mutta... Jep! :) Eli tänään oli Benyaminin nimiäiset, oli aivan ihana tapahtuma, jossa Imaami lausui rukouksia ja hänen 2-vuotias tytär teki rukousasennot upeasti, oli aivan syötävän suloista!  Juhlaan saapui myös Einin edesmenneen parhaan ystävän mies ja lapset + hänen äiti, joka oli niin ystävällinen ja ihana, voisin aivan hyvin kuvitella olevani hänen kanssaan erittäin hyvissä väleissä! :) Kun lähdin hän tervehti minua sillä kauniilla tervehdyksellä, jonka Jumala on meille Muslimeille säätänyt keskenämme sanottavaksi: Salam Aleikyum! Todella mukavat juhlat! :)
Aisha oli aivan taivaissa ja leikki pienten lapsosten kanssa ja nyt vain toivoo, että itsellä menisi kaikki sen verran hyvin, että pystyisi yhden vaavin lisää pyöräyttämään. ;) Aishalle ystävä jakamaan elämän tyrskyt ja onnet, samat arvot, sama veri ja kasvatus. :))
Myöhemmin Milla-siskoni tuli kylään ja otettiin muutamia kuvia, jotka lisäsin tuohon alle. Oli muutama aika onnistunut syksyinen kuva! Millan kanssa oli hauska viettää pitkästä aikaa laatuaikaa! <3 Kiitos kuvista ja hauskasta seurasta!
Ja eilisestä blogista sen verran, että ne jotka siitä vetivät herneen nenäänsä, ei ole minun keksimääni juttua, vaan ihan mitä olen kuullut puhuttavan. Ja jos joku osaa lukea, on se aivan selvää tekstiä, ja puhun siinä lähinna tädistäni. Mutta kaikilla ei sitä semmoista ns. juonessa pysymisen taitoa ole. Mutta toivottavasti kun muutaman kerran lukaisee, siinä mainitaan: hän haukkui ja etenkin tätini. Ja juttu jatkuu siitä... Mutta okei, tottakai voi osua arkaan paikkaan, kun kirjotellaan rakkaimmista, mutta on myös paha kun haukutaan rakkaimpia! <-- viitaten minun rakkaimpiini. Mutta jokaisella on oma näkemyksensä asioista, ymmärrän.

Ja sitten ne kuvat:





















- Eveliina

2 kommenttia:

  1. Nättejä kuvia :)

    Tykkään jotenkin todella paljon sun blogista. Vaikutat niin fiksulta ja jalat maassa olevalta ihmiseltä. Sivussa samalla oppii asioita uskonnosta johon ei muuten varmaan tulisi tutustuttua. On kiva lukea vaan jonkun ihmisen arjesta ja normaalista elämästä (ja vielä kivempi kun asut samassa kaupungissa niin näkee asiat toisenkin "silmien kautta")sen sijaan että blogi olis täytetty pelkällä pinnallisella hömpötyksellä ja ainaisella uusien ostosten esittelemisellä. Tää sun blogi on kivan tasapainoinen siinä mielessä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Sitten olen onnitunut tarkoituksessani. :) Halusinkin tehdä erilaisen blogin, laaja-alaisen, rehellisen. Avata ihmisten silmiä Islamista edes vähän ja esitellä elämää Muslimina, ja sitä että ei se oikeastaan eroa millään lailla normaalista. :) Olen erittäin iloinen, että pidät ja toivottavasti jatkossakin saan aikaan erilaisia mielipiteitä, ja ajatuksia ihmisissä. :))

    VastaaPoista