tiistai 14. elokuuta 2012

Hiljaiseloa.

Heippa pitkästä aikaa!

Olen hieman elänyt sellaista hiljaiseloa tän blogin suhteen, mutta kun ei vain ole jaksanut alkaa kirjoittamaan, kun ollaan oltu hieman kipeinä täällä päässä. Aishalle puhkesi vielä uudestaan jokin pieni vatsatauti, mikä on aivan kamalaa, kun raukka ei suostu syömään mitään ja on ihan kalpea. :< Toivotaan, että menee ohi nopeasti!
Einin kanssa tuli oltua muutamana päivänä tässä ja hekin olivat kipeitä vaavin kanssa, Einin kanssa tilataan Einille huiveja, kunhan tästä nyt parannutaan. :) Yksi toinenkin suomalainen nainen on alkanut kysellä minulta kääntymisvinkkejä ja huivien ostopaikoista yms.. :) Ihanaa!
Tänään saapui postissa Thaimaasta tilaamani Aladdinhousut, joista lisään vielä kuvan kun ne ovat minun päälläni sitten myöhemmin. Mutta tässä siis netistä otettu kuva housuista, jotka löysin, postikuluineen n. 30 € + sain korvakorutkin kaupan päälle! Tälläset kaunokaiset mulla sitten on nyt jalassa! <3 Olen tommosia ettinyt ihan sairaasti nyt, kun olen päättänyt luopua farkkujen ja muiden vähänkin kireiden alaosien käytöstä, tottakai en kireitä yläosiakaan käytä, koska se ei olisi muslimille lainkaan soveliasta, ja oloni olisi erittäin epämukava.
Sitten on tuo ihana uutinen, että talossamme asustaa siis nyt virallisesti uusi muslimiperhe, ja olisi ihana nähdä millainen on tuo perheen äiti, jos vaikka voisi tutustua häneen. :) Kauan aikaa olen unelmoinut muslimikaverista itselleni, joka jakaa kanssani samat arvot. Se olisi mahtavaa! 
Ja sitten hieman perheasioista... Mieheni teki ensimmäisen matkansa yöksi pois kotoa (työmatka) ouluun koko kolmeen vuoteen, kun olemmme olleet yhdessä. Oli outoa ja Aishalla oli häntä kauhea ikävä. No otin Aishan viereeni nukkumaan ja seuraava päivä odoteltiinkin sitten koko päivä iloisina koska Babi tulee kotiin. :) Kyllä se sieltä sitten saapui ja oli ihanaa saada mies takasin kotiin, tuntui hirmu pitkältä ajalta, kun oli poissa! :D
Mutta tässä kai tämä postaus tältä illalta, odottelen vielä tilaamaani hienoa hametta kiinasta ja lisään sitten kuvia asuista. :)

- Eveliina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti