perjantai 13. heinäkuuta 2012

Reissu tulossa. :)

Enää kaksi yötä ja minä ja minun mies + yksi suloinen vaaveli matkataan tampereelle Holiday Clubin tampereen kylpylähotelliin sviitteilemään! Ihan muuten vaan. ;)) Mies on ihana kun hemmottelee meitä, ja Aisha tulee olemaan varmasti nauttimaan pitkästä aikaa uimisesta. Eli tällainen reissu tiedossa, kuvia tulee toki sitten kun reissu on takana!
Tänään tuli poikettua Jazz-kadulla, ei ollut kyllä vielä minkäänlaista meininkiä, ostettua tuli kahdet aurinkolasit, kun on tuo söpöliini rikkonut vanhat. :D Aisha on niin kerkeeväinen tyttö. Omasta mielestäni olisi kyllä mukava saada vielä yksi tuollainen vipeltäjä tänne, Aishalle mukavaa seuraakin vielä olis. :)
Tää päivä meni muuten aika hitaasti, kun ilmakin oli sellainen että sataako vai ei. Yöllä pitäisi kesken unien jaksaa herätä viettämään meidän perheen isännän kanssa laatuaikaa. :) Siten se isossa perheessä menee, jos haluat olla kaksistaan, odota että muut nukkuu. No eipä silti pitäis kovin vaikeaa olla, koska tuo meidän Aishakin heräilee 3-7 kertaa yössä. Tai voi olla enemmänkin kyllä joskus, en ole pitkiin aikoihin laskenut. :D Menin ajat sitten jo sekaisin. Olenkin sanonut perheelleni, että se eka yö, kun Aisha ei herää kertaakaan ja maitopullot  ovat täysinäiset vieressäni, pidän juhlat. Siis oikeasti. Leivon jonkun teemaan sopivan kakun ja ostan Aishalle jonkun samaan teemaan sopivan lahjan. Siitäkin tottakai tulee sitten kun aika on, niin kuvia. Olen vain päättänyt ottaa sellaisen asenteen, että kun tyttö on valmis, kyllä hän siitä itse ilmoittaa, en halua painostaa häntä mihinkään. 

Sunnuntaita odotellessa! Ollaan kyllä ansaittu pikkuinen loma miehen kanssa, ollaan kerran kokeiltu tehdä reissu ilman Aishaa, ja en ole koskaan nukkunu niin huonosti kuin silloin,. Eli siksi Aisha tulee nyt mukaan, ja myös siksi toki että halutaan että hän saa nauttia niin kuin me. :) Outo ajatella muuten, Aisha on nyt pian  1 v. 7 kk ja ei kertaakaan ollu yökylässä vieraan luona, vaan aina oman perheen parissa. Jotenkin kiva ajatus, että häntä ei oo heivattu vieraiden haltuun liian nuorena. :) 


- Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti