torstai 1. marraskuuta 2012

Ajan kulutusta.

Moi!

Mieheni ollessa työmatkalla oulussa taas, yritin hirveästi keksiä itselleni tekemistä, että aika kuluisi nopeasti. Hän saapuu vasta keskiyöllä takaisin, ja nyt jo kuolen ikävään. :)
Eli, eilen minä, Aisha ja siskoni Milla mentiin kaupunkiin katsomaan Millalle talvikenkiä ja takkia, löysi muuten tosi kivat! (tässä linkki siskoni blogiin: http://dreams-milla.blogspot.fi/) Ja itse ostin itselle rikkoutuneen Loreal aurinkopuuterin tilalle uuden, koska rakastan, miten se tuo hehkua iholle. (L'Oreal Glam Bronze Sun Radiance Trio Compact Powder) ja aika kului tosi hienosti. Millan jos jonkun kanssa menee aikaa kaupungissa! :D On se sellanen tyttö, ettei ihan mikä vaan kyllä kelpaa. Sain myös kauan kaivatun Christina Aguileran Red Sin-hajuveden äidiltä myöhäsenä syntymäpäivälahjana. :) Nam, että tuoksuu ihanalle!
Sitten tänään minä ja Aisha lähdettiin klo 11.00 linja-autossa uudestaan kaupungille ostamaan Aishalle DVD:tä ja lelu kassakoneen. Sekä itselle löysin kajalin, josta on tullut luotto kajal minulle, ei kulu heti pois ja pysyy "sisäsilmässä" hyvin. (Maybelline MasterDrama khol-liner) Minusta on nykyään tullut enemmänkin tällainen meikki/hajuvesifriikki, kuin vaatefriikki. :D Vaikka en meikkaa todellakaan usein edes, mutta silti pakko niitä saada! ;)
Iltapäivällä aloin väsätä reseptejä naapurin Muslimeille siitä afganistanilaisesta "toffeesta" ja sain päähäni tehdä heille tuoreita sellaisia, koska edelliset joissa autoin vähän eivät kuulemma oikein onnistuneet mittakuppien puuttumisen takia. Olivat iloisia kun saivat ne ja minä tulin iloiseksi, kun sain tehdä jonkun muun iloiseksi! :) Mieheni aina vitsaileekin minulle, että ei me voida kaikkia naapuri Muslimeita ruokkia, kun olisin koko ajan viemässä jotakin. :D Hömppä-nainen. Lopuksi oli sitten perinteinen mummu-visiitti äitini luona, jossa Aisha rakasti olla hirmusesti, raukka-äiti joutui koko matkan kantamaan Aishaa sylissä heiltä meille, kun Aisha ei suostunut muuhun, kuin hänen syliinsä. :) 
Ja, ja, ja... Nyt valvon ja odottelen rakastani kotiin. On tuntunut, kuin toinen pala sielua olisi matkalla ja toinen pala taas vaan kaipaa sitä toista. Aina kun kuulen hänen äänensä puhelimessa, toivon että hän jo saapuisi. Outo, mutta totta. Rakasta tulee jo alle päivässä ikävä. <3 
Lisäsin vielä muutaman kuvan alle viimeisistä hankinnoista, aurinkopuuteri unohtui siis kuvasta, mutta kuitenkin. Sekä muutaman sinisessä huivissa nappaamani kuvat itsestäni.

Kokeilin laittaa hieman sinistä luomiväriä
Eyelineriksi.


Masterpiecen uusi ripsiväri, joka korostaa silmiesi luonnollista väriä.
Sinisille, vihreille ja ruskeille silmille suunniteltu. Kuvassa myös uusimmat
luomivärini, joihin olen nyt ihan hullaantunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti