tiistai 5. kesäkuuta 2012

Pay It Forward.

Eilen siskoni oli yökyläilemässä ja pidettiin hauskaa oikein kunnolla pitkästä aikaa. Tuli ihan vanhat ajat mieleen, kun asuin vielä yksin ja otin usein siskojani yöksi. <3 Siskot ovat kyllä erittäin tärkeä osa minun elämääni ja monelle muullekin sisko on aina se, jolle voi kertoa asioita ja jonka työ on aina hyvä mennä esimerkiksi jos vanhempien kanssa on riitaa tms... :) Perhettä tulisi muutenkin enemmän arvostaa ja sisarussuhteita pitää yllä. Muistan itsestäni ainakin, kun vanhin pikkusiskoni syntyi ja näin hänet ensimmäisen kerran, päätin heti että haluan olla hänelle hyvä isosisko ja roolimalli. Auttaa häntä vaikeissa asioissa ja tukea kaikin mahdollisin tavoin. 
Tällaisista asioista mieleeni palasi yksi elokuva, jonka nimi oli anna hyvän kiertää. Ajattelin, että miksi ihmiset ei tee niin? Yksi tekee kolmelle ihmiselle jotakin hyvää, jonkun palveluksen. Ja ne kolme täytyy laittaa hyvän kiertämään jokainen vuorostaan kolmelle ja niin edelleen, (yllä kuva siitä.) kuka lähtisi mukaan tähän? Uskaltaako joku? Minä lupaan ainakin yrittää jollakin tavalla auttaa kolmea ihmistä niin, että saisin heidätkin auttamaan muita. Olisi ehkä jännittävä kokeilla, jos saisi jotain hyvää aikaiseksi. Minulla on kauhea hinku saada jotain muutosta aikaan ihmisissä, ei vain tiedä mistä aloittaa. Nykyajan ihmiset, etenkin nuoret, on menneet aivan piloille. Jokainen tarvitsee mielestäni, ainakin melkein jokainen, jonkunlaista herätystä elämäänsä. Eli tässä ohje:

Katsotaan nyt pystyykö itse toteuttamaan omaa tehtäväänsä. Teen kyllä postauksia, jos pääsen asiassa eteenpäin. Ehkä joku muukin saisi inspiraation rohkeasti yrittää. Ja tiedoksi, että tehtävän kuuluukin olla hankala, ja se VAATII ihmisten kanssa puhumista. Eli kysykää joltakin voinko auttaa sinua jossakin, mitä et itse pysty tekemään esimerkiksi? Itsellekin tulee hyvä mieli, kun saa tehdä hyvää muille. Jos olet hyvä muille, hekin ovat hyviä sinulle. Lupaan sen. 

-Eveliina




3 kommenttia:

  1. Vitsi sulla on ihania postauksia, pistää miettimään asioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sitten olen onnistunut, jos edes yksikin alkaa ajattelemaan, ehkä joskus sitten moni muukin! :))

      Poista