tiistai 3. heinäkuuta 2012

Pitkä juttu, mutta kannattaa lukea!

Suomensin tämän pitkän kirjeen, jonka amerikkalainen kristitty oli lähettänyt Musliminaisille ympäri maailmaa, se kosketti itseäni syvästi ja nostan kristitylle hattua! <3 (jutussa pomittaja/vihollinen on länsimaalainen kulttuuri.)


"Israelin ja Libanonin välisen sodan takia, terrori sodan, maailma on nyt päänäyttämönä jokaisessa kodissa länsimaissa. Näen tuhon, kuoleman ja massamurhat, jotka tapahtuvat Libanonissa, mutta näen myös jotakin muuta: Näen Sinut. En voi olla huomaamatta, että lähes jokainen nainen kantaa sylissään lasta tai ainakin hänellä on lapsia ympärillään. Näen, että vaikka he pukeutuvat peittävästi, heidän kauneutensa loistaa silti läpi. Mutta se ei ole vain ulkoinen kauneus, jonka huomaan. Huomaan myös että tunnen sisälläni jotakin outoa: Tunnen kateutta. Minusta tuntuu kamalalta, miten ihmiset joutuvat kärsimään Libanonissa, joutuvat jatkuvien pommituksien kohteeksi saman vihollisen toimesta, jonka me jaamme. Mutta en voi kuin ihailla voimaanne, kauneuttanne, vaatimattomuuttanne ja kaikkein eniten onnellisuuttanne. Kyllä, on outoa, mutta jatkuvan pommituksenkin jälkeen, huomaan Teissä että olette onnellisempia kuin me, koska elätte yhä sitä luonnollista naisen elämää. Sitä elämää, jota naiset ovat eläneet aikojen alusta saakka. Niin se oli myös lännessäkin 1960-luvulle asti, kun meitä pommitti sama vihollinen. Mutta meitä ei pommittanut oikeat aseet, vaan hienovarainen ja moraalinen korruptio.

Houkutuksien kautta he pommittivat meitä Hollywoodista, ilman tankkeja ja taistelukoneita, he haluaisivat pommittaa sinua silläkin tapaa, kunhan ovat ensin pommittaneet maasi yhdyskunnan perusrakenteet. En halua, että tämä sama tapahtuu sinullekin. Tuntisit itsesi alempiarvoiseksi, kuten me.
Voit välttää tämänkaltaisen pommituksen jos ystävällisesti kuuntelet niitä, jotka ovat kärsineet vakavia menetyksiä heidän pahojen vaikutteidensa takia. Koska kaikki minkä näet tulevan Hollywoodista on valetta, realiteetin vääristelyä, savua ja peilejä. He esittävät yhdenillanjutut ihan harmittomina tapauksina, koska haluavat tuhota moraalisi, he haluavat juottaa sinulle myrkkyään. Rukoilen sinua, älä juo sitä. Siihen ei ole vastalääkettä, kun olet siihen kerran langennut. Voit parantua osittain, mutta et koskaan palaudu ennallesi. Parempi välttää myrkky kokonaan, kuin yrittää lopuksi parannella sitä tuhoa, mitä se saa aikaiseksi.  He yrittävät houkutella sinua aistillisilla leffoilla ja musiikkivideoillaan, valheellisesti väittäen, että me länsimaalaiset naiset olemme onnellisia ja tyytyväisiä, ylpeitä pukeutua kuin prostituutiot ja tyytyväisiä perheisiimme. Useimmat meistä eivät ole onnellisia, usko minua.  Miljoonat meistä syövät masennuslääkkeitä, vihaavat omaa työpaikkaansa ja itkevät iltaisin miehen perään, joka väitti rakastavansa, ja kuitenkin ahneesti käyttivät meitä hyväksi ja jättivät meidät. Viholliset haluavat tuhota perheenne ja vakuutta Teille, että hankkisitte vähemmän lapsia. He tekevät tämän esittäen avioliiton orjuuttavana tehtävänä, äitiyden kirouksena ja heidän mielestään vaatimattomana ja puhtaana olo on vanhanaikaista. He haluavat alentaa Teidät ja he haluavat Teidän menettävän uskonne. He ovat kuin käärme, joka sai Eevan haukkaamaan omenasta. ÄLÄ PURE! Sanon minä. Minä näen Teidät arvokkaina timantteina, puhtaana kultana, tai jopa “hyvien arvojen helmenä”  niin kuin raamatussa sanotaan (Matteus 13:45) Kaikki naiset ovat hyvien arvojen helmiä, mutta jotkut meistä ovat menneet halpaan ja alkaneet epäillä puhtauden arvoa. Meidän helmemme (naiset) ovat arvokkaita, mutta he vakuuttavat meidät siitä, että olemme halpoja. Mutta luota minuun, ei ole mitään niin hienoa, kuin katsoa itseään peilistä ja nähdä puhtauden, viattomuuden ja itseään kunnioittavan naisen katsovan sieltä. Muotivirtaukset, jotka länsimaat Teille suoltavat ovat suunniteltu niin, että he antavat ymmärtää että vain seksuaalisuutesi on tärkein ominaisuutesi.
Minä olen sitä mieltä, että Teidän kauniit mekot ja huivit ovat vielä seksikkäämpiä, ne kätkevät salaisuuden alleen ja näyttävät itsekunnioitusta ja itsevarmuutta sen naisen yllä, jonka päällä huivi on. Naisen seksuaalisuuden tulisi olla kätkettynä niiltä, jotka sitä eivät kuulu nähdä, koska sen tulisi olla lahja sille miehelle, joka rakastaa ja kunnioittaa sinua ja on valmis menemään kanssasi naimisiin.  Ja koska miehenne ovat miehekkäitä sotureita he ansaitsevat vain parasta sinulta.  Meidän miehet eivät edes halua koskemattomuutta enää. He eivät tunnista hyvien arvojen helmeä enää, vaan etsivät tekojalokiviä. Ja jättävät hänetkin! Sinun kaikkein tärkeimmät ominaisuutesi ovat sisäinen kauneutesi, viattomuutesi ja kaikki se mikä tekee sinusta sinut. Mutta huomaan kuinka monet muslimit yrittävät olla kuin länsimaalaiset, vaikka käyttävätkin huivia, niin hiukset eivät ole kunnolla peitettynä. Miksi matkia sellaisia naisia, jotka jo katuvat, tai pian katuvat, kadotettua hyvyyttään? Ei ole mitään hyvitystä sille menetykselle. Te olette virheettömiä timantteja. Älä anna länsimaiden huijata sinua muuttumaan rihkamaksi!


Koska kaikki mitä näet lehdissä ja mediassa on Valetta! Se on saatanan ansa ihmisille. Minäpä kerron Teille totuuden:

Esi-aviollinen seksi ei edes ole kovin kivaa. Me annamme kroppamme miehelle, johon luulimme olevamme rakstuneita, uskoimme että hekin rakastivat meitä, kuten olimme televisiosta nähneet nuorempina. Mutta epävarmuus siitä, rakastaako mies oikeasti ja meneekö hän kanssasi naimisiin vaivaa sinua, eikä esi-aviollinen seksi edes tunnu yhtään kivalta. Siinäpä ironiaa, kaikki oli turhaa! Mitä koskemattomuuden hukkausta! Se jättää sinut vain kyyneliin ja kovettaa sydämesi. Nainen naiselle, mina sanon, luulen että sinä ymmärrät sen jo. Koska vain nainen voi ymmärtää, mitä toisen naisen sydämessä on. Me olemme kaikki samanlaisia. Meidän rodusta, uskonnosta tai kansalaisuudesta riippumatta, naisen sydän on sama kaikkialla. Me rakastamme. Sitä me teemme parhaiten. Me hoidamme perheitämme ja annamme lohtua ja voimaa miehille joita rakastamme.  Mutta meidät länsimaalaiset naiset ollaan saatu huijatuksi siitä, että oma ura on kaikkein tärkeintä, yksin asuminen omassa kodissa ja vapaus jakaa itseämme kenelle vain haluamme. Se ei ole rakkautta. Vain avioliitossa naisen kroppa ja sydän voivat olla turvassa. Älä tyydy vähempään. Se ei ole sen arvoista. Et itsekään pidä  siitä ja pitäisit itsestäsi vielä vähemmän jälkeenpäin. Ja sitten mies jo jättäisikin sinut. 


Kieltäminen ei koskaan kannata. Se aina saa huijattua sinut uskomaan, että teit oikein. Meidät länsimaalaiset naiset ollaan aivopesty ajattelemaan, että Te musliminaiset olette alistettuja. Mutta oikeasti me länsimaalaiset olemme niitä, joita on alistettu: olemme sellaisen muodin uhreja, joka alistaa meitä, paino on meille pakkomielle, anelemme rakkautta miehiltä, jotka eivät halua kasvaa aikuisiksi. Syvällä sisimmässämme, tiedämme että meitä on huijattu. Me salaa ihailemme ja kadehdimme Teitä, vaikka jotkut toki eivät myönnä sitä.

Ole kiltti, äläkä katso meitä alentavasti tai ajattele, että pidämme asioista niin kuin ne ovat. Se ei ole meidän syytämme. Useimmilla meistä ei ollut isää, joka suojelisi meitä, tulimme rikkinäisistä kodeista. Tiedät kuka on tämän juonen takana. Älkää menkö halpaan siskoni, älä anna heidän saada sinuakin. Pysy viattomana ja puhtaana. Meidän kristittyjen naisten tulisi kaikkien nähdä millaista elämän OIKEASTI kuuluisi naisena olla. Me tarvitsemme Teidät näyttämään esimerkkiä meille, koska olemme hukassa. Pidä koskemattomuudestasi kiinni. Muista, ettet voi laittaa hammastahnaa takaisin putkiloon, eli vahdi ”hammastahnaasi” hyvin!


Toivon, että saat tämän neuvon, jonka Sinulle lähetän ystävyyden, kunnioituksen ja ihailun merkeissä."



Ihmisten tulisi todella miettiä näitä asioita, niin kuin oli tämä nainen miettinyt, hieno juttu hänelle!

-Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti